dinsdag 29 oktober 2013

U LEEST HET GOED! STADGENOOT HEEFT HAAR BEWONERSCOMMISSIE

'Hoera wij hebben een bewonerscommissie!!!'
Hoera, hoera,  de bewoners aan het Prins Bernhardplein hebben een 'bewonerscommissie'. Hadden wij vele, vele jaren geen bewonerscommissie, want één persoon kan wettelijk geen bewonerscommissie vormen (al werd ons dat wel voorgelogen), nu hebben wij er dan toch een!


Snel i.v.m. renovatie, een volgzame bewonerscommissie bijeen geschraapt
Was er vele jarenlang niemand, maar dan ook echt niemand, die daar voor te porren was (de reden daarvoor kan ik hier niet opschrijven, want dan krijg ik daar moeilijkheden mee, je mag niet alles zeggen als je er geen bewijs voor hebt, ook al is het waar).  Nu er gerenoveerd moet worden, heeft uw (huis) baas (Stadgenoot) het voor elkaar gekregen 2 gewillige en volgzame personen bereid te vinden om 'uw belangen te behartigen'?????!!!!!. Die 2 personen tezamen met die één die al zo voor Stadgenoot  kruipt = 3, dus wettelijk hebben wij een bewonerscommissie!
Hoera! 'wat zijn wij blij.'


'Bewonerscommissie van Stadgenoot komt ineens met hele andere plannen, wie liegt en bedriegt er nou?
De bewonerscommissie is naar het wijksteunpunt wonen gegaan, zo begint de brief die u van de bewonerscommissie van Stadgenoot heeft gekregen. Nee beste medebewoners, het is geen typefout, de bewonerscommissie van woningcorporatie Stadgenoot, precies zoals ik het opschrijf. Daarom staat er een streep doorheen, want u wordt on- ge- loof-lijk belazerd, door Stadgenoot, door haar  zogenaamde bewonerscommissie en ook door het wijksteunpunt wonen!!!

Wijksteunpunt in de greep van Stadgenoot
Als eerste was ik bij het wijksteunpunt wonen en gelijk werd daar al gesproken door mevrouw Wies Luttikhuizen over >>>  'Paul'.  Paul, beste medebewoners, dat is die gladde glijer, die op de voor Stadgenoot zo  >>> dramatisch, vroegtijdig afgebroken informatieavond de allermeeste praatjes had en ook zo schaamteloos aan het slijmen was met die vrouw, die deel uit maakt van de bewonerscommissie van Stadgenoot.

Wijksteunpunt partijdig?
Wijksteunpunt in de greep van Stadgenoot, want leest u dit nog eens >>> Bezoek wijksteunpunt
 En dit >>> Partijdige reactie wijksteunpunt.
Trekt u zelf de conclusie maar!

Informatieavond, Wijksteunpunt wonen, Informatiefolder, Stadgenoot-bewonerscommissie-brief
Was het op de informatieavond eerst nog heel veel (dagenlang) werk wat in uw woning verricht moest worden. Dat werd door mevrouw Luttikhuizen van het Wijkwoonsteunpunt in overleg met 'Paul' teruggebracht tot 2 dagen! Mevrouw Luttikhuizen bleef liegen over alleen maar de verwarming. In de informatiefolder kunt u nog precies lezen dat zo'n beetje alles in uw woning wordt vervangen.

Bewonerscommissie van Stadgenoot liegt en bedriegt nu in opdracht van Stadgenoot, dat het werk  nu nog maar één dag duurt!
Een dag werk nu nog maar! begrijpt u het nog? Zit Stadgenoot met de handen in het haar! Nu nog maar een dag werk, liegt de bewonerscommissie van Stadgenoot u volgzaam voor Stadgenoot voor! Elk mens begrijpt dat dat niet kan! Daarom heeft de list en bedrog bewonerscommissie in opdracht van Stadgenoot er dan ook voor de veiligheid maar bijgezet;  'Duren de werkzaamheden langer, dan kunt u zich wenden tot de directie van Stadgenoot'.
En die geeft zoals gewoonlijk dan geen antwoord en daarmee is de kous af.

Wijksteunpunt wonen
Er wordt vanaf nu het een en ander in overleg gedaan met de volgzame en gehoorzame bewonerscommissie van Baas Stadgenoot en met het partijdige wijksteunpunt wonen die zo amicaal met 'Paul' (mijnheer De Haas) omgaat.

Warme gesprekken | Tekenen voor gezien!
Er volgen warme gesprekken, ja beste mensen u leest het goed, warme gesprekken. Welke idioot bedenkt zoiets? De gesprekken die u eventueel voert als uw complete kozijn in de winter uit uw woning is gesloopt zullen aanzienlijk minder warm verlopen. Verder staat nog in de brief te lezen 'dit tekent u voor gezien' dat moet u tekenen staat daar dus!

Tekenen!
Let op, in Nederland is het niet strafbaar om iets niet te tekenen!
Als u tekent, doet u afstand van al uw rechten.

Tot slot; I.v.m. de ongelooflijke geluidsoverlast van de bouwwerkzaamheden, kan ik mij niet concentreren, dus let mij niet op de fouten in dit bericht.