maandag 21 oktober 2013

BRIEF, HUISBEZOEK 'BAAS' WONINGCORPORATIE STADGENOOT

Huisbezoek van uw baas!
U krijgt huisbezoek van uw (huis) baas Stadgenoot!
Dat is u vandaag middels een brief nog maar weer eens duidelijk gemaakt door de >>>
misdadige frauderende woningcorporatie Stadgenoot.

Huisbezoek zonder uitnodiging of afspraak!' Opendoen! Baas Stadgenoot!'

U heeft niemand uitgenodigd, maar u krijgt toch bezoek en u heeft maar te luisteren naar uw baas Stadgenoot! Zet de koffie en de stoelen maar vast klaar, want Uw (huis) baas komt met een delegatie van maar liefst 3 man sterk!  Drie mannen en beslist geen vrouwen, want 'mannen maken meer indruk!' (Dat geldt overigens absoluut niet voor mij zelf!)

Een invasie van drie gladde praters in uw woning!
Cees Ruiter (opzichter van baas Stadgenoot), Jan Steggerda (opzichter aannemer Hemubo) en Mike van Duin (woonbegeleider van baas Stadgenoot) komen bij u langs, zo staat in de 'huisbezoek brief' vermeld.
Dat moet natuurlijk zijn, komen met 3 man zonder afspraak u overvallen!
Want het is toch heel wat, zo in een keer 3 van die gladde glijers met snode plannen, onuitgenodigd in uw zéér gehorige mini woning, die u zo plotsklaps komen
overweldigen, om u trachten over te halen snel te tekenen!

Woonbegeleider van woningcorporatie baas Stadgenoot

Is het u opgevallen? Mike van Duin de 'woonbegeleider' van baas Stadgenoot komt ook mee uw woning in!  De woonbegeleider van baas Stadgenoot! U wordt als een achterlijke imbeciel beschouwd en behandeld door woningcorporatie baas Stadgenoot. Gefeliciteerd beste medebewoner u heeft een begeleider, zoals een >>> psychiatrisch gestoorde of een klant van de reclassering ook een begeleider heeft!  Woningcorporatie baas Stadgenoot die op allerlei wijzen haar huurdersgepeupel minacht en >>> oplicht geeft er zo opnieuw grote blijk van hoe zij haar huurders minacht.

Er is nog veel meer nieuws, maar dat publiceer ik morgen, want het was een lange dag met juristen, gerechtshof enz. Ik ben dan ook  he-le-maal-kapot en stop er voor nu mee.

ALS U TEKENT VERSPEELT U AL UW RECHTEN! NIET TEKENEN IS OP GEEN ENKELE WIJZE STRAFBAAR!