vrijdag 18 oktober 2013

WONINGCORPORATIE STADGENOOT | ASOCIALE RENOVATIEPLANNEN

Nieuws van vrijdag 18-10-2013
Vandaag was ik om 16.00 uur in de Bloemstraat (Jordaan Amsterdam) bij een protest tegen woningcorporaties inzake vergelijkbare problemen als die wij, bewoners Prins Bernhardplein, op dit moment ondervinden.

Indrukwekkend was het om te zien te zien hoeveel gelijkgestemde mensen daar aanwezig waren!

Contacten gelegd met gemeenteraadsleden die ook aanwezig waren

De komende week heb ik meer overleg met deze mensen.


Bewoners mailen Stadgenoot inzake renovatie. Zoals gewoonlijk, geen antwoord! Zoals gebruikelijk grote, grote minachting voor huurders!
Ik heb 2 medebewoners gesproken die e-mails inzake de renovatie (een bewoner zelfs 5) naar Stadgenoot hebben gezonden.  Geen antwoord, want Stadgenoot geeft meestal geen antwoord is de algemene klacht in heel Amsterdam. Dit omdat het >>> criminele, frauderende Stadgenoot en haar kliek volstrekt schijt heeft aan haar huurdersgepeupel!

Door Stadgenoot geminacht huurdersgepeupel wordt middels een foldertje op de hoogte gebracht voor het blok gezet inzake levensontwrichtende renovatie! 
Veel huurders waren niet op de vroegtijdig afgelaste informatieavond!
En die vele bewoners, maar ook die wel aanwezig waren, worden nu middels een armzalig foldertje op de hoogte gebracht ongelooflijk voor het blok gezet, inzake de zeer ingrijpende werkzaamheden aan uw (meest) zéér kleine woning. Er is geen draagvlakmeting uitgevoerd en er is dus géén overleg geweest.  U bent overvallen en voor het blok  gezet en u heeft geen tijd om na te denken en maatregelen te nemen.

Woningen meest zo klein en zo gehorig, dat die absoluut niet meer aan de (volume) eisen van deze tijd voldoen!
En dat is, zo denk ik een heel sterk punt om aan te voeren bij de rechter. Want hoe belachelijk en volstrekt onacceptabel is het wel niet, om een zéér gehorige woning van zo'n 22 vierkante meter, of in misschien in uw geval een halve, dus zeer kleine, slaapkamer meer, nog te gaan renoveren. Van zo'n woning, die eigenlijk een kamer is, is niets, maar dan ook niets van te maken en de renovatie is uitsluitend bedoeld om u geld afhandig te maken middels een huurverhoging.

Van twee woningen een woning maken zou een meer aannemelijk plan zijn

Verwarming uitgezet door Stadgenoot om u te laten tekenen!
Het is nogal warm voor de tijd van het jaar, maar is het u al opgevallen dat de verwarming het niet meer doet? Stadgenoot heeft het systeem zo laag afgesteld, dat het geen warmte meer afgeeft.
Dit zijn de misdadige werkwijzen van Stadgenoot en dat is, zo denk ik, gedaan om u alvast voor te bereiden op het huisbezoek lastig vallen aan uw deur.
De >>> criminele organisatie Stadgenoot wil u zo overhalen te tekenen en kan dan voorwenden, dat de verwarming kapot is. U moet toch echt gaan tekenen, 'want dan krijgt u van ons zo'n fijne hoog rendement ketel in uw toch al zo kleine woning' en dan heeft u weer warmte!'


 TEKEN NIETS! U DOET AFSTAND VAN AL UW RECHTEN!