vrijdag 18 oktober 2013

STADGENOOT MET HANDEN IN HAAR?

Evaluatiebrief
Op 25 september hadden wij een, voor Stadgenoot, dramatisch verlopen en vroegtijdig beëindigde >>> informatieavond inzake de asociale plannen van woningcorporatie Stadgenoot. Veel bewoners hebben wel eerder dit soort informatieavonden meegemaakt en kort daarna kregen wij dan, zoals dat ook hoort, een evaluatiebrief inzake die bijeenkomst.

Huisbezoeken om u over te halen te tekenen nu ook afgelast?
Dit keer is dat wel anders en is het opvallend stil van de kant van Stadgenoot. Het is al meer dan 3 weken geleden dat de informatieavond plaatsvond en we hebben niets meer gehoord van Stadgenoot. Wat betekend dit? Stadgenoot zou op >>> huisbezoek komen om zo te proberen u over te halen (dus zonder die lastige Nico van den Ham erbij) te tekenen, zo had ik van betrouwbare bron vernomen.

Stadgenoot met de handen in het haar?

Zit Stadgenoot nu met de handen in het haar?  Dit omdat zij niet meer weet wat voor een abjecte methoden zij nu weer kunnen aanwenden, zonder dat dat bij u opvalt, om u hun levensontwrichtende, misdadige renovatieplannen zonder een cent compensatie aan u op te dringen?

Bewoners in nog meer onzekerheid. Stadgenoot heeft overal volstrekt lak aan! Grote minachting voor huurders-gepeupel!
Opnieuw blijkt dat woningcorporatie helemaal niet sociaal is zoals zij ons o.a. d.m.v. folders wil doen laten geloven, maar juist volstrekt lak heeft aan haar huurders. Absolute asociale minachting voor haar huurders wordt hier voor de zoveelste keer door Stadgenoot ten toon gespreid, door nu geen informatie meer te geven.

Wijksteunpunt wonen zéér bevriend met Stadgenoot
Komt Stadgenoot toch nog, onverwachts als een soort
overval, op huisbezoek om opnieuw te proberen u door middel van valse gladde verkooppraatjes over te halen te tekenen? Komt stadgenoot  nu 'over de brug' met een schamele fooi van >>> 2 dagen geen huur betalen zoals het zéér partijdige Wijksteunpunt Wonen voorstelde dat wel even met >>> 'Paul' te gaan bespreken. 'Paul', waarvan mevrouw Luttikhuizen wist, zonder dat ik er over begonnen was dat 'die er over ging'!!! Met Paul wordt bedoeld mijnheer P. de Haas en dat is de man die de meeste gladde, misleidende verkooppraatjes  had op de informatieavond.

Zonder verdere discussie renoveren

Of is het misschien zo, dat Stadgenoot vandaag of morgen zo maar aan uw deur staat en er in wil om zonder verder overleg te beginnen met de renovatie. En als u dan eenmaal in de onoverzichtelijke troep zit, dan laat u ze verder de gang maar gaan, omdat u van die troep af wilt.

Laat u niet belazeren door Stadgenoot en haar kliek
Beste bewoners, het is niet voor niets zo stil van de kant van Stadgenoot. Wij hebben rechten en die willen ze ons middels een misdadige wijze afpakken!
En als u er mee instemt heeft u geen poot meer om op te staan.
TEKEN NIETS!!! want daarmee doet u afstand van al uw rechten!!!


Let op!!! Als Stadgenoot er van afziet om u over te halen te tekenen en gewoon aan uw duur komt om te starten met de renovatiewerkzaamheden, sta dit dan niet toe en laat ze er niet in!!! Als u Stadgenoot zonder te tekenen, toch toestaat te beginnen met renoveren doet u ook afstand van al uw rechten!
Overeenkomsten niet schriftelijk, zijn ook overeenkomsten en als u Stadgenoot toestaat met hun werkzaamheden te beginnen is dat ook een overeenkomst.