dinsdag 22 oktober 2013

LEVENSGEVAARLIJK ASBEST IN WONINGEN STADGENOOT!

Asbest
Beste medebewoners. Al jarenlang zijn er bij grote regelmaat mannen in witte overals en met zuurstofmaskers bezig in diverse woningen (nadat de bewoner is verhuist) om het levensgevaarlijke asbest te verwijderen.

Meewerken aan renovatie
Laat u zich toch ompraten door uw baas Stadgenoot en besluit u toch te tekenen en mee te werken aan de renovatie, eis dan eerst een onafhankelijk onderzoek in uw woning inzake de aanwezigheid van asbest!
De aannemer gaat een plafond uitbreken en afvoerkanalen uitboren. Er moet nog veel meer gebroken en geboord worden en dat allemaal terwijl u er bij staat, want u moet thuis zijn van (huur) baas Stadgenoot!

Stadgenoot heeft lak aan haar huurders
Vertrouw niet op het misdadige Stadgenoot want die minacht haar huurders en heeft overal lak aan, zeker aan uw gezondheid! Dat hebben we wel gezien toen een medebewoner zwaar gewond raakte tijdens een van de honderden branden die hier in de periode van 25-05-2004 en 10-01-2009 aangestoken zijn!

>>> WOONCOMPLEX STADGENOOT GETEISTERD DOOR BRANDSTICHTINGEN, EEN ZWAARGEWONDE, VOOR HET LEVEN VERMINKT, STADGENOOT EN HAAR KLIEK DOEN NIETS!