donderdag 10 oktober 2013

STADGENOOT | RENOVATIE | GEMINACHT HUUR-GEPEUPEL

VOORMALIG KANTOOR  RIJSCHOOL NELEN  OPGEKNAPT  OM ALS  KANTOOR  EN VLUCHTRUIMTE TE DIENEN TIJDENS INGRIJPENDE RENOVATIE WERKZAAM HEDEN

AANNEMER BLIJ
De aannemer die ingeschakeld is om de ingrijpende renovatiewerkzaamheden te gaan uitvoeren, heeft alvast het voormalig kantoor van de rijschool Nelen
(bij de achter in en uitgang) helemaal in de spierwitte verf gezet.

VLUCHTRUIMTE MOOI WIT GEVERFD.
De aannemer, die ook op de informatieavond aanwezig was, heeft ons dit medegedeeld. De aannemer vertelde er nog bij dat zij blij waren werk te hebben. 
Bewoners van de piepkleine, zeer gehorige woninkjes, waar volstrekt helemaal niets van te maken is, kunnen straks in al hun wanhoop naar dat kantoortje vluchten om (tevergeefs) te klagen bij de uitvoerder.

VERWARMING
Bewoners die overdag hun extreem kleine woning wel uit moeten, omdat anders de bouwvakkers én hun gereedschappen én de materialen, niet ook nog eens in de piepkleine woning passen. Het was de aannemer nog niet bekend of het kantoortje fatsoenlijk verwarmt zal zijn, zodat het door Stadgenoot zo geminachte, verkleumde huur-gepeupel zich zal kunnen warmen in de klinisch wit geverfde ruimte.

HONDEN KATTEN ANDERE HUISDIEREN EN KINDEREN
Ook is het ons niet bekent of er in de (ook al) kleine ruimte, opvanggelegenheid komt voor schreeuwende radeloze katten, zenuwachtige honden en andere van hun stuk gebrachte huisdieren. Het zelfde geldt voor verkleumde kinderen. Maar die kunnen gewoon met een extra trui en een jas aan, op de straat gaan spelen! Bij regenachtig weer zullen er door Stadgenoot paraplu's worden uitgeleend. Daar hoeft u niets voor te betalen, mits u ze originele staat weer inlevert, zo is ons medegedeeld. 


ALS U TEKENT DOET U AFSTAND VAN AL UW RECHTEN EN KAN NIEMAND NOG WAT VOOR U DOEN!