zaterdag 5 oktober 2013

REACTIE WIJKSTEUNPUNT WONEN AMSTERDAM

REACTIE WIJKSTEUNPUNT WONEN INZAKE RENOVATIE DOORDRENKT MET  LIST, BEDROG EN  PARTIJDIGHEID!


KLIEK STADGENOOT NÓG VEEL GROTER DAN GEDACHT!


Beste medebewoners,


Na aanleiding van het gesprek wat ik heb gehad met mevrouw Luttikhuisen van het wijksteunpunt wonen op maandag 30 september j.l. kreeg ik op 4 oktober 2013 een mail van het wijksteunpunt wonen.
Die mail heb ik gekopieerd en hieronder geplakt.
Lees vooral ook mijn mening over die list en bedrog mail onder aan dit bericht!


______________________________

Beste meneer van de Ham,
n.a.v. ons gesprek maandagavond heb ik even bij een jurist nagevraagd hoe het zit met de 70% instemming in dit geval. Hij bevestigde wat ik al dacht, n.l. dat het inderdaad netjes zou zijn geweest van Stadgenoot als ze het voorgelegd hadden aan de bewoners, omdat dat cv-gedeelte van het plan om meer dan onderhoud gaat (n.l. renovatie want er wordt iets vervangen door  iets anders).

Nu ze dat niet gedaan hebben kun je als huurder wel dwars gaan liggen door niet mee te werken, maar dan zal het erop uitdraaien dat Stadgenoot naar de rechter moet om instemming te krijgen, en dat zullen ze hoogstwaarschijnlijk winnen omdat het op zichzelf klinkt als een redelijk plan. En dan wordt je als huurder dus in de proceskosten veroordeeld dus dat is niet zo’n goed plan.

Beter was het geweest om als bewonerscommissie met Stadgenoot te onderhandelen over een kleine vergoeding, bijv. in elk geval de twee dagen dat het duurt geen huur betalen, maar dat is ook niet gebeurd en daar is het nu een beetje te laat voor. Ik ga het nog wel proberen om het zelf te vragen (bij Rob Boomgaard, dat schijnt de projectleider te zijn), maar ik weet niet of dat wat oplevert.


Let op: sinds 2 september is het WSWonen Oost tijdelijk verhuisd naar :

's Gravesandeplein 19,

1091 BB Amsterdam.

Met vriendelijke groet,

Wies Luttikhuizen    Bewonersondersteuner     w.luttikhuizen@wswonen.nl
(ma,di en wo)

Wijksteunpunt Wonen Oost

Wijttenbachstraat 34-hs
1093 JC Amsterdam
T 020- 4620330
www.wswonen.nl | Twitter______________________________


NU OOK  MEDEWERKSTER WIJKSTEUNPUNT WONEN BEREID OM VOOR STADGENOOT HUURDERSGEPEUPEL SCHAAMTELOOS TE BEDRIEGEN DOOR KEIHARD TE LIEGEN!

Mevrouw Luttinkhuisen zal wellicht even hebben gebeld met 'Paul' zoals zij de heer Paul de Haas per ongeluk noemde. Hoe wist mevrouw Luttikhuizen dat 'Paul' leider was van de plannen? Zie daarover ook het vorig bericht!
Beste bewoners, zoals u weet heb ik helaas veel ervaring met het onvoorstelbare misdadige Stadgenoot.
Woningcorporatie Stadgenoot heeft heel veel macht en grote oneerlijke invloed op diverse overheidsinstanties. Stadgenoot is een >>> semi overheidsorganisatie.

De meeste mensen weten niet dat de Nederlandse overheid door en door corrupt is, omdat ze door de mainstream media = reguliere, gangbare media, bijv. het  NOS journaal, RTL 4 nieuws, actualiteitenprogramma's, maar ook de dag en weekbladen op de meest denkbare schandalige manier dom en onwetend worden gehouden.
Ik denk dat mevrouw Luttikhuizen van Wijksteunpunt wonen, een gemeentelijke instelling, dus ook een overheidsinstelling ons ook hier weer in opdracht van het asociale, misdadige Stadgenoot ongelofelijk aan het belazeren is. Mevrouw Luttinkhuizen spreekt zich in bovenstaande mail, maar ook in een volgende mail zelf tegen.
Ik kom hier later op terug.


Mevrouw Luttikhuizen zal wellicht even het rechtstreekse nummer van 'PAUL' hebben gebeld en overleg hebben gehad in die zin van, 'wat moeten we hier nu weer mee.'  Mevrouw Luttikhuizen geeft mij op één klein puntje gelijk. Dit, want zo doen ze dat, om mij een goed gevoel te geven' en schrijft; 'het zou inderdaad netjes zijn geweest van Stadgenoot, als ze het voorgelegd hadden aan de bewoners.'

Blijkbaar dik 'zakelijk bevriend' met 'Paul', gebruikt mevrouw Luttikhuizen hier de mij zo bekende -wij houden elkaar allemaal de handen boven het hoofd- taal voor!
Want het moet natuurlijk zijn:  'Die schoften hebben de plannen stiekem, zonder enig overleg met de bewoners bekokstoofd en misleiden ons nu met hun gladde praatjes en zetten ons zo voor het blok!'  'De renovatie begint over 14 dagen mevrouw of mijnheer, het wordt heel mooi, u heeft nauwelijks overlast en alles wordt goedkoper.'

'Hier even snel tekenen graag!' Tijd om na te denken, vergeet het maar. Tijd om te vluchten, (verhuizen) volstrekt onmogelijk! Tijd om het een en ander te regelen, bekijk het maar! Nu snel tekenen graag, voor dat u zich bedenkt! Het is dat Nico van den Ham de avond heeft vergald, (lees: roet in hun criminele plannen heeft gegooid) zoals Stadgenoot zelf zegt, anders waren ze volgende week al begonnen.
Nu hebben we zelfs nog geen evaluatie brief van Stadgenoot gehad.


Mevrouw Luttinkhuizen liegt verder schaamteloos in haar mail, dat het inzake 'dat cv-gedeelte van het plan om meer dan onderhoud gaat (n.l. renovatie want er wordt iets vervangen door iets anders).' Huurders die het niet al te breed hebben voorliegen en bedriegen voor Stadgenoot, want mevrouw Luttinkhuizen gaat hier wellicht in opdracht van Stadgenoot welbewust voorbij aan alle andere vervangingen en het breken, waarover ik haar wel degelijk uitgebreid heb geïnformeerd! Ik ben zo onvoorstelbaar veel smerigheid gewend van ambtenaren, maar ik val nog steeds van de ene en de andere verbijstering! 
Zijn dit mensen, vraag ik mij oprecht af?

Verder schrijft mevrouw Luttinkhuizen, dat wij beter mee kunnen werken, omdat Stadgenoot anders naar de rechter gaat en die rechter Stadgenoot wel gelijk zal gaan geven. Hoe weet mevrouw Luttikhuizen dat allemaal zo goed? Heeft ze ook al zoveel amicale contacten bij de rechtbank? Weet zij ook al welke rechter die evt. rechtszaak gaat behandelen?  Zij wist ook al, zonder dat ik het haar heb verteld, dat ze bij 'Paul' moest zijn inzake de renovatieplannen. Noemt zij die rechters ook bij de voornaam?  Heeft 'Paul' van Stadgenoot gezegd, 'jij kunt dat over die rechter beter zeggen dan wij Wies, want dan worden ze nog meer bang!' Nog meer bang, want die 'sukkels' zijn in de veronderstelling dat het wijksteunpunt er voor de huurders is, ha ha ha ha! Wies is de voornaam van mevrouw Luttikhuizen.

Ik denk dat wij wel een kans maken bij de rechter, want het gaat om heel veel meer dan alleen maar cv, zoals Luttikhuizen liegt. Stadgenoot is bovendien helemaal niet gek op rechters. Want kijk eens, naar de berichten op mijn ander website. Welk bedrijf, dat zegt een sociaal keurig bedrijf te zijn, pikt zoiets nou? Ik heb die website sinds november 2012 en dat weten ze. Ik loop nog steeds vrij rond. Dat is, omdat als ze hiermee naar een rechter gaan, zij het risico lopen, dat ik van die rechter mag praten en dan gaat de propvolle vuile zaakjes doofpot van woningcorporatie en haar kliek wagenwijd open!

Naar de rechter gaan in deze kwestie is voor Stadgenoot ook een gok. Treffen we een linkse of een rechtse rechter. Treffen we een rechter die niets moet hebben van (oneerlijke) woningcorporaties, of treffen we er een die zaterdags met de directeur van Stadgenoot aan het knikkeren is op de golfbaan.
Het kan allemaal maar zo in dit keurige land!

Ook spreekt mevrouw Luttinhuizen zich zelf tegen als ze het heeft over de 'bewonerscommissie' Er is geen bewoners commissie heb ik mevrouw uitgelegd, omdat een bewonerscommissie wettelijk moet bestaan uit minimaal 3 personen (geen 6 en ook geen 7, zoals op de informatie avond werd gezegd, dat heb ik inmiddels uitgezocht) De zogenaamde bewonerscommissie, zoals Stadgenoot ons voorliegt bestaat slechts uit een persoon die ook nog eens wordt zwaar wordt misbruikt door woningcorporatie Stadgenoot.

Die zogenaamde bewonerscommissie kan beter onderhandelen met Stadgenoot over een kleine vergoeding 'in elk geval de 2 dagen dat het duurt geen huur betalen' zo liegt mevrouw Luttinkhuizen ons in opdracht van Stadgenoot schaamteloos voor. Want het duurt geen 2 dagen en dat weet ook mevrouw Luttikhuizen heel goed! Het gaat om heel veel meer dan alleen maar CV.

Ook hier geldt weer hoe abject kan een organisatie zijn!  Hoe abject kan een persoon zijn! Weer zo'n >>> overheidsorganisatie die zogenaamd de belangen voor het voetvolk behartigt, maar in werkelijkheid mensen, die het al niet zo breed hebben, voor een woningcorporatie helemaal kapot maakt door ze voor te liegen en te bedriegen!
'Breng ze in de veronderstelling dat je ze helpt, maar laat ze vooral niet winnen!'
Al die overheidsinstanties om de burger zogenaamd bij te staan werken op exact  dezelfde >>> volksverlakkende wijze.

Mevrouw Luttikhuizen vind het nu een beetje laat om Stadgenoot 2 dagen huurvermindering te vragen. Is dat een verwijt mevrouw Luttinkhuizen? Wij hebben niet eens de kans gehad om ergens over na te denken laat staan om wat te vragen'
U moest zich dood schamen, dat u zich op zo een wijze laat misbruiken en zich met dit soort smerige zaakjes bezighoud!


Tot slot kondigt mevrouw Luttikhuizen aan, dat zij het nog wel gaat proberen om het zelf te vragen bij Rob Boomgaard, dat is die andere schaamteloze liegende praatjesmaker van Stadgenoot, (die gladde glijer die het technische gedeelte aan ons voorloog). Mevrouw Luttikhuizen gaat dus proberen om het zelf te vragen. Mevrouw Luttikhuizen heeft het blijkbaar heel moeilijk met vragen stellen aan het grote machtige Stadgenoot. Mevrouw Luttikhuizen stelt de vraag niet. Nee, ze gaat proberen de vraag te stellen.

Mevrouw Luttikhuizen weet niet of dat wat (die 2 dagen huur) oplevert.
Nou mevrouw Luttikhuizen, dat Luttele bedrag steekt u wat mij betreft maar in uw ambtelijke bips, want ik hoef het niet! Ik hoop dat ook de andere bewoners zo verstandig zullen zijn dit niet te accepteren! Want door ong. €25,-  aan te nemen doe je afstand van al je rechten!! Gaat u maar verder met andere mensen voor te liegen voor Stadgenoot mevrouw Luttikhuizen, want mij ziet u niet meer.
Vertel dat maar aan 'Paul'!


Iedereen moet zelf weten wat hij doet! Maar ik zou zeggen teken niets.
Tekenen heeft geen enkele zin. Als het zo is, dat zij toch wel kunnen gaan renoveren kan dat ook wel zonder handtekening.

Als u tekent doet u afstand van al uw rechten!


In het kader van hoor en wederhoor is dit bericht naar de volgende adressen gezonden:

www.wswonen.nl
pdehaas@stadgenoot.nl  

jbulder@stadgenoot.nl  
info@stadgenoot.nl  t.a.v. Dhr. R. Boomgaard
mbos@stadgenoot.nl
P. De Jong >>> bungalowverhuurster  pdejong@stadgenoot.nl
H. Plas GGD Amsterdam >>> Psychiater/bungalowverhuurder  vangnet@ggd.amsterdam.nl      


Zie ook de oudere berichten!

I.s.m. onze  corrupte woningcorporatieredacteur, voormalig medewerker Stadgenoot. Kroegloper, snuiver Dhr. Vroeghindewey