maandag 18 november 2013

Stadgenoot Nieuwe bijeenkomst inzake misdadige renovatie

Slachtoffers van de misdadige, meedogenloze, levens ontwrichtende renovatie van het wooncomplex Louise Wenthuis van  -wij hebben grote minachting voor onze huurders- woningcorporatie Stadgenoot worden a.s. woensdag 20 november verwacht in de loge (centrale hal) van het flatgebouw.

Dit alles op uitnodiging van de bewonerscommissie van Stadgenoot.
Vanuit de bewonerscommissie, die er nu ineens na al die vele jaren van afwezigheid wel is, 'willen wij een eerlijk en duidelijk beeld geven naar zowel Stadgenoot (uiteraard als eerste) als naar de bewoners.' Z
o staat er in het briefje van de bewonerscommissie van Stadgenoot te lezen. Een briefje wat u allen in uw brievenbus heeft gehad.

Waar mogelijk zal de bewonerscommissie (van Stadgenoot) extra uitleg proberen te geven over de werkzaamheden. Zo vermeldt het briefje verder.
Moet de bewonerscommissie dat doen? Oordeelt u zelf!

Ons advies is in elk geval Teken niets!!! In Nederland is het niet strafbaar om iets niet te tekenen! Uw baas, Woningcorporatie Stadgenoot doet toch wel wat zij wil, ook als u niet tekent!!!


ALS U TEKENT DOET U AFSTAND VAN AL UW RECHTEN!!!
Tekenen kost u € 35,- per maand plus onderhoudskosten combiketel !!!
Reken er op, dat dat bedrag na bijv. een jaar omhoog gaat!

Eis van Stadgenoot uw servicekostenafrekening! Die had u al in juli moeten hebben!
Stadgenoot beheerd uw geld
>>> Betaald u de energiekosten van de renovatie?


Eis van Stadgenoot uitleg en een specificatie van de algemene elektriciteit afrekening >>> Zware bouwmachines stroomverbruik! wie betaald???


Totaal geen inspraak. Geen overleg. Huurverhoging. Ingrijpende levens ontwrichtende verbouwing in uw woning in de winter! Geen afspraken over vergoeding inzake gaten in vloerbedekking en/of andere beschadigingen.  Verplicht thuisblijven voor baas Stadgenoot om bouwvakkers te laten werken. Uw baas, die uw salaris betaald, kan de pot op! Geen cent vergoeding!

Vorig bericht: >>> Stadgenoot Diefstal van elektra i.v.m. renovatie?