zondag 24 november 2013

Stadgenoot misdadige renovatie Louise Wenthuis

GERECHTSHOF STELT BEWONERS ALSNOG IN GELIJK!

Gezinnen met kinderen ten onrechte door misdadig Stadgenoot op straat gezet
Ik bezocht een paar jaar geleden alle rechtszaken, die de bewoners van de Parooldriehoek hadden aangespannen tegen wooncorporatie Stadgenoot.
De bewoners, ook gezinnen met kinderen, zijn door het asociale misdadige Stadgenoot gewetenloos, allemaal op straat gezet. Een en ander speelde zich hier vlak bij af.
Achter het oude Parool gebouw aan de Wibautstraat.

Plaats maken voor studenten

Ook daar in die flat, moesten de oorspronkelijke bewoners plaatsmaken voor studenten.  Hier in het Louise Wenthuis zijn vele bewoners er door het criminele Stadgenoot >>> letterlijk uitgerookt ! 
Daar aan de Parooldriehoek werden de gezinnen door het asociale Stadgenoot letterlijk de straat op geflikkerd  d.m.v. een andere smoes door de criminele organisatie. 


Strijdlust bewoners
Nu pas heeft het gerechtshof hen in het gelijk gesteld. Groot was mijn bewondering indertijd voor de eensgezindheid en de strijdlust onder de bewoners.

Bewonerscommissie
Heel wat anders dan hier in het complex, want ik heb daar niet gezien of gehoord, dat een bewonerscommissie formulieren van en voor Stadgenoot ter ondertekening aanbied aan halfblinde 80 jarige bewoners. Zie daarvoor dit >>> Informatieavond.
Ook heb ik daar nog nooit gezien of gehoord, dat de bewoners elkaar niet mogen waarschuwen voor Stadgenoot van de bewonerscommissie, zie daarvoor
dit >>>
Informatieavond.

Vuil crimineel spel
Dat dat allemaal wel gebeurd, hier aan het Prins Bernhardplein geeft wel weer eens aan, wat voor een vuil en vies spel er door Stadgenoot te samen met haar bewonerscommissie wordt gespeeld! Hoe smerig wilt u het hebben?

Door de link hieronder aan te klikken, kunt u het artikel lezen
>>> Bewoners Parooldriehoek onterecht door Stadgenoot ontruimt

Naschrift: Er is door het meedogenloze, gewetenloze personeel van Stadgenoot in die tijd een heleboel ellende, angst en verdriet veroorzaakt onder de bewoners van de Parooldriehoek. Het zelfde gebeurd nu hier aan het Prins Bernhardplein. Dit soort is graag bereid, om voor een >>> zielige veer in de reet  van hun criminele baas anderen volledig kapot te maken.