zaterdag 25 januari 2014

STADGENOOT | RENOVATIESCHADE | ASBEST | LEUGENS

STADGENOOT: UW LEUGENGENOOT!

 Zie ook het artikel mét filmbeelden over    de ASBEST MAFFIA VAN STADGENOOT in het  LOUISE    WENTHUIS op de ANDERE klik >>> WEBSITE 


Ook weer leugens in de Stadgenoot-nieuwsbrief/folder nr. 3 

Volgend bericht: nog meer leugens van Stadgenoot over ASBEST!!! 

Grote renovatie-schade in woning van pas getrouwd stel!

Beelden van de schade veroorzaakt door StadgenootWittebroodsweken volledig vergald door Stadgenoot

Stress en veel andere gezondheidsklachten!

Leugen-personeel van Stadgenoot tot alles toe in staat

Asbest-leugenaar Mike van Duijn blijft Nico van den Ham zwartmaken, zoals roddelmeester Jan Bulder dat al jaren doet

Pas getrouwd, volop in de ellende door levens ontwrichtende renovatie 


Dit is het verhaal:
Een zeer aardige buurman belt mij op en vraagt mij te komen kijken naar de vele schade in zijn woning veroorzaakt door onnodige langdurige lekkage. 
Een paar maanden geleden knapt deze jonge bewoner vol trots en toekomst- verwachting zijn woning op, omdat hij gaat trouwen. Zijn toekomstige vrouw trekt na het trouwen bij hem in. Hij wil natuurlijk, voor zijn vrouw, ook inzake zijn woning goed voor de dag komen en gaat aan het werk in zijn woning. Tot dat de  -wij hebben volstrekt schijt aan onze huurders- woningcorporatie gaat renoveren. Door een grote stommiteit van dakdekkersbedrijf Consolidated raakt het nieuwe dak ernstig lek en het water gutst lange tijd de woning van onze pasgetrouwde medebewoners binnen.

Lekkage, 2 weken later gerepareerd! 
De medebewoners bellen de andere dag naar Stadgenoot, wat op zich al een geldverslindende lijdensweg is i.v.m. de zeer lange wachttijden en melden de lekkage bij Stadgenoot. Geloof het of niet, 2 weken later wordt het dak pas gerepareerd!
Dat gebeurd gek genoeg in het weekend, dus ook dan weer lawaai en overlast. Dat is het 'zorgeloze huren' waar het asociale Stadgenoot zo mee adverteert. 
Als je maar hard en langdurig schreeuwt dat je het goed doet, dan geloofd het meeste huurders-gepeupel het van zelf wel een keer. Dat zelfde geldt voor het veelvuldig aan bewoners vertellen dat Nico van den Ham, (de onthuller, van de vele criminele zaken van de doofpotkliek Stadgenoot) gek is! >>> Stadgenoot rookt letterlijk haar huurders uit hun woning en geeft pyromaan welbewust vrij spel

Stadgenoot Liegen en Bedriegen

Stadgenoot liegt in haar foldertje (nr. 3) dat het 'dakbedrijf' (waar ze wellicht, dakdekkersbedrijf mee bedoelen) Consolidated snel ter plaatse was en het dak 'meteen' hebben hersteld. Dat was dus pas 2 weken later en al die tijd lekte het water bij onze medebewoners naar binnen. Verder Liegt Stadgenoot dat dat het dakdekkersbedrijf bij de bewoners met wateroverlast 'in de woningen is langsgegaan' en alles droog heeft gemaakt. 'In de woning langs gegaan' is geen goed Nederlands, maar is hier wel heel toepasselijk. 'In de woning langs gegaan' en niets gedaan. De bewoners zijn zelf dagen, want het bleef lekken, bezig geweest met dweilen en droogmaken! Liegen en bedriegen, dat is zo'n beetje het enige waar het asociale Stadgenoot goed in is.

Badkamer van het pasgetrouwde stel lijkt op varkensstal.
De pas opgeknapte badkamer van het pasgetrouwde stel ziet er uit als een oude varkensstal. Veel schimmel en alle pas opgebrachte muurverf is gebladderd. Voor een vakman van Stadgenoot een paar uurtjes werk. Maar de bewoners worden door Stadgenoot naar het kastje naar de muur gestuurd. Ga maar naar uw inboedelverzekering wordt hen toegebeten. 'Wij maken schade, Jij betaald via jou verzekering, wij van Stadgenoot houden ons geld in de zak.' Ook het laminaat in de keuken staat bol en kraakt als je er over loopt.
Deze huurders hebben al heel veel werk en ergernis moeten doorstaan en het ergste, in de woning, moet nog komen.

Grote ongelijke behandeling
Er zijn ook bewoners die helemaal niet naar hun verzekering hoeven. Die krijgen wanneer er iets kapot is gemaakt onmiddellijk, zonder veel heen en weer gepraat, gelijk alles nieuw. Dus zonder tussenkomst van welke verzekering dan ook! Het gaat hier dan om bewoners waarvoor het laffe, voor hun criminele baas tot alles toe in staat zijnde gewetenloze personeel van Stadgenoot, bang is. Zo bang, dat bij die bewoners wel alles op een redelijke manier direct wordt opgelost. Over verzekering wordt dan niet eens gesproken! Die bewoners hebben en geven wij natuurlijk groot gelijk. Maar het zou voor alle bewoners zo moeten gaan. Stadgenoot veroorzaakt schade en behoord haar excuses aan te bieden en u schadeloos te stellen. Ook de kosten voor het urenlange wachten aan hun rottige telefooncentrale!

Een en al ellende    Dagelijkse opwinding
Jonge vrouw, nog maar net getrouwd en in plaats van genieten van het prille geluk is er nu alleen maar stress! Niet kunnen slapen, heftige stress, hyperventilatie, dus benauwdheid. Allemaal door onrust en grote onnodige ergernis, veroorzaakt door het asociale Stadgenoot. Ik herken het allemaal, want mijn eigen gezondheid is ook helemaal door het criminele Stadgenoot kapot gemaakt. Heel veel (onbetaald) werk én kosten ten gevolge van de ontstane renovatie. Een misdadige behandeling door woningcorporatie Stadgenoot die volstrekt lak aan heeft aan haar huurders-gepeupel.

Steeds meer huurders worden door Stadgenoot kapot gemaakt en bellen of mailen deze website, ook uit andere wijken
Het gaat maar door, steeds meer bewoners slachtoffer van schade door renovatie en bellen deze website op.
En dat allemaal terwijl het -u moet ons gehoorzamen tuig- nog niet eens in de woningen aan het hakken en het breken is. Er staat ons nog wat te wachten!
Schrijf een overeenkomst inzake eventuele schade en laat Stadgenoot dat vooraf tekenen.

Eis een onafhankelijk >
>> ASBEST onderzoek vóór dat ze in uw woning gaan boren hakken en breken dus >>> Stuiven!

Alles wat ik in dit bericht en andere berichten over woningcorporatie Stadgenoot en haar kliek beweer, is de absolute waarheid en niets is overdreven, ook niet inzake de grote aantallen brandstichtingen.

Alles wat ik beweer, kan ik ondersteunen met degelijke steekhoudende bewijsstukken!!!

Nico van den Ham, melder van slechts datgene wat hem is overkomen en die voor dat melden daarvan zwaar wordt bestraft.

Daar weer over klagen, nog meer straf!


JURIDISCHE HULP GEVRAAGD! 

 JOURNALISTEN WELKOM! 


Omdat in dit artikel namen worden vermeld én in het kader van openheid en hoor en wederhoor, wordt deze publicatie via e-mail ook verzonden naar de volgende adressen:

pdehaas@stadgenoot.nl
jbulder@stadgenoot.nl
info@stadgenoot.nl t.a.v. Dhr. R. Boomgaard
mvanduijn@stadgenoot.nl
woonbegeleiding@stadgenoot.nl
mbos@stadgenoot.nl
P. De Jong >>> bungalowverhuurster  pdejong@stadgenoot.nl
miep1949@gmail.com
miepco@gmail.com
w.g.cornelisse@hccnet.nl
bclw2011@gmail.com
H. Plas GGD Amsterdam, >>> Psychiater/bungalowverhuurder 
vangnet@ggd.amsterdam.nl

Dit artikel is gepubliceerd door Nico van den Ham, Klokkenluider, Melder van Misstanden en Journalist.
I.s.m. onze -wij hebben volstrekt schijt aan onze huurders- woningcorporatieredacteur, oud medewerker van Stadgenoot Martin Vroeghindewey.
 
Bewerkt door onze -dolgedraaide bla, bla, bla- waarheidscommissie