maandag 10 februari 2014

STADGENOOT RENOVATIE STOPGEZET EERST KORT GEDING TEGEN NICO VAN DEN HAM

RENOVATIE HAD BIJNA KLAAR MOETEN ZIJN!

VOLSTREKTE MINACHTING VOOR HUURDERS! AL WEKEN GEEN ENKELE INFO!

Renovatie stilgelegd!


Eerst moet woning van Nico van den Ham ontruimd worden!

Eerst moeten drie websites van Nico van den Ham weg van het web!

Bewoners door het extreem criminele Stadgenoot zwaar geïntimideerd! 


Renovatie stilgelegd
De renovatie zou in maart 2014 klaar moeten zijn, zo is ons voorgelogen op de informatieavond in Hotel Cassa 400 op 25 september 2013 en dat staat ook in het foldertje nr. 1. De renovatie in de woningen, die nog niet eens was begonnen, is stil gelegd. Er wordt alleen nog wat aan het dak gewerkt, Datzelfde geldt voor de grote lift. 

Stilzwijgen en intimideren
Stadgenoot hult zich in stilzwijgen en Mike van Duijn heeft zijn tijdelijke woning (de loge) stiekem verlaten. Ook bij tijdelijke kantoortje van aannemer Hemubo is weinig te zien, want de rolluiken zijn dagelijks gesloten. Wél is Stadgenoot nog steeds actief (meer dan ooit) met het indoctrineren en intimideren van haar huurders.

Dodelijk Asbest
Op 28 september 3 dagen na het bekendmaken van de plannen, waarschuwde deze site al met dik gedrukte rode letters voor het >>>  Levensgevaarlijke dodelijke Asbest. Daarna hebben we nog meerdere malen voor asbest gewaarschuwd! Op 23 januari 2014 publiceerden wij een artikel met daarin een filmpje, waar u kon zien dat de door deze website wakker geschudde bewonerscommissie ook een papier op de voordeur had geplakt met de waarschuwing voor asbest. 

Gewetenloos liegend Stadgenoot personeel
Ook op 23 januari 2014, in het zelfde artikel plaatste deze website een korte
>>> reportage, waar in de bewoners konden zien dat de asbestverhalen niet door ons uit de duim zijn gezogen. Tevens werd voor de zoveelste keer aangetoond dat het gewetenloze -wij hebben o.a. lak aan uw longen- personeel van Stadgenoot bereid is ons voor te liegen. Niet alleen over o.a. de honderden >>> brandstichtingen in het verleden, waar Stadgenoot blijkbaar grote baat bij had, maar ook over het dodelijke Asbest!


Reportage Asbesttent was druppel bij Stadgenoot die de emmer deed overlopen

Dat nu ook al de door deze site wakker geschudde bewoners commissie asbest waarschuwingen op de toegangsdeur ging plakken én de reportage over de Asbesttent is wellicht bij Stadgenoot de druppel geweest die de emmer heeft doen overlopen. 

Louche advocatenkantoor
Stadgenoot heeft de renovatie stilgelegd, doet geen foldertjes meer in de brievenbus en is naar een louche advocaten bureau aan de Herengracht gestapt. Dit gewetenloze dure Grachtengordel-advocatenbureau gaat nu proberen voor bloed-geld, asbest-geld, uw huurgeld, Nico van den Ham nog meer kapot te maken en zijn (waarschuwende en om hulp vragende) websites van het web proberen te krijgen. >>> Bericht Sommatie

Eerst moet Nico dakloos gemaakt worden en eerst moeten zijn 3 websites weg
Alle 3 websites van Nico van den Ham moesten afgelopen zaterdagavond om 24.00 uur uit de lucht zijn, zo is Nico gesommeerd door advocaat Richard Polle van Keizerhof advocaten te Amsterdam. Daar heeft Nico geen gehoor aan gegeven, zoals u tijdens het lezen van dit artikel merkt. Er volgt volgens de sommatie nu een kort geding om Nico daar toe te dwingen. Tevens zal er een bodemprocedure worden opgestart om de eenkamerwoning van de 61 jarige Nico te laten ontruimen, zodat hij maar onder een brug moet gaan slapen.

De vraag is, worden de vele misdrijven gepleegd door een grote organisatie beloond en wordt het melden daarvan nu bestraft.


Bewoners geïndoctrineerd en geïntimideerd door personeel van Stadgenoot. 
Stemming maken onder de bewoners en een nare sfeer proberen te creëren. Dat is wat het personeel van Stadgenoot zoals huismeester Jan Bulder al jaren probeert. Maar nu ook anderen zoals Mike van Duijn sinds kort in ons woongebouw doet. Dit alles om Nico van den Ham, melder van de vele criminele zaken van Stadgenoot nog verder te vernietigen.

Sommatie maakt bewoners bang
De sommatie die Nico van den Ham nu van het louche Asbest-bloedgeld advocatenbureau Keizerhof te Amsterdam heeft gekregen, heeft in ieder geval al enkele bewoners bang en monddood gemaakt. Deze bewoners, die deze en de andere website lezen, lezen natuurlijk die dreigementen van woningontruiming ook.

Bewoners maken zich snel uit de voeten uit angst voor bewakingscamera's
De afgelopen dagen is Nico al 2 bewoners tegengekomen, die hem mededeelden zich nergens meer mee te zullen bemoeien. Beide mede bewoners liepen daarna snel weg. Bang, om te samen met Nico van den Ham te worden geregistreerd door de bewakingscamera's Van Stadgenoot, waar in samenwerking met de politie toch al zo mee >>> gesjoemeld wordt Angst om daarna ook meedogenloos door de asociale criminele huisjes melker woningcorporatie Stadgenoot te worden aangepakt. 

Alles wat ik in dit bericht en andere berichten over woningcorporatie Stadgenoot en haar kliek beweer, is de absolute waarheid en niets is overdreven, ook niet inzake de grote aantallen brandstichtingen.

Alles wat ik beweer, kan ik ondersteunen met degelijke steekhoudende bewijsstukken!!!

Nico van den Ham, melder van slechts datgene wat hem is overkomen en die voor dat melden daarvan zwaar wordt bestraft.

Daar weer over klagen, nog meer straf!


 JURIDISCHE HULP GEVRAAGD! 

 JOURNALISTEN WELKOM! 


In het kader van openheid en hoor en wederhoor, wordt deze publicatie via e-mail ook verzonden naar onder andere de volgende adressen:


polle@keizershof.nl
pers@amsterdam.politie.nl
pdehaas@stadgenoot.nl
jbulder@stadgenoot.nl
info@stadgenoot.nl t.a.v. Dhr. R. Boomgaard
mvanduijn@stadgenoot.nl
woonbegeleiding@stadgenoot.nl
mbos@stadgenoot.nl
P. De Jong >>> bungalowverhuurster  pdejong@stadgenoot.nl
Dhr. H. Plas psychiater- >>> bungalowverhuurder vangnet@ggd.amsterdam.nl


Door Martin Vroehindewey