zaterdag 28 september 2013

STADGENOOT | INFO-AVOND RENOVATIE PLANNEN DRAMATISCH VERLOPEN

Informatieavond op 25 september van woningcorporatie Stadgenoot inzake renovatie, dramatisch verlopen!

VEEL LEVENSGEVAARLIJK ASBEST!!! IN LOUISE WENTHUIS!

Mijnheer De Haas, slaafs en gehoorzaam voor zijn baas
Mijnheer Paul de Haas een medewerker van de 'fijne' zeer asociale woningcorporatie Stadgenoot hete ons welkom en kondigde vrijwel direct al aan, dat ook de buurt- regisseur >>> politieman Jack Druppers -Hoe word je een racist-
maar ook >>> politieman Jack Druppers -Hoe word je een pyromaan-  was uitgenodigd en dus ook zou komen.

Wijkagent kwam niet opdagen
Politieman Jack Druppers, waar Stadgenoot veel en zo prettig mee samenwerkt, zo vertelde mijnheer Paul de Haas van de Stadgenoot, vol vuile en gemene trots er nog bij. Nico van den Ham kromp, met zijn grote, maar wel eerlijke bek ineen van angst!
Want zou hij nu opnieuw op valse gronden gearresteerd worden? Politieman- verhalenverzinner Druppers, volstrekt niet actief als >>> 
werkelijke politieman, kwam, eigenlijk ook wel te verwachten, gelukkig voor Nico van den Ham niet opdagen.

Gedwee Personeel
Het voor hun baas, tot alles in staat om een ander volledig kapot te maken, personeel van Stadgenoot, snoerde Nico in het begin van de bijeenkomst categorisch de mond. Drie keer is gedreigd door het, voor hun baas zo slaafse, personeel van Stadgenoot
Nico van den Ham er uit te zetten.


Nep Dandy
Ook werd Nico later op de avond nog eens aangesproken door een strak geklede
>>> Nep Dandy van Stadgenoot, die hem mededeelde, 'ik zou willen dat ik er u uit had kunnen zetten. Maar dat kon de Nep Dandy van Stadgenoot niet, omdat ik vele vrienden heb en vele nieuwe vrienden heb gemaakt op de informatiebijeenkomst.

Nico van den Ham moest mond dichthouden
Nico mocht, zoals gewoonlijk, Absoluut niet praten over de vele vuile criminele doofpotzaken van woningcorporatie Stadgenoot en haar kliek en werd telkens middels de microfoon met veel geschreeuw en spastisch armgezwaai, door de heer De Haas, die dat heel goed kan, de mond gesnoerd. Andere huurders, vooral die er nog niet zo lang wonen, mochten de vele smeerlapperij van Stadgenoot beslist niet horen.
Op deze site en op andere sites, kunnen ze het echter uitgebreid lezen.


Medebewoners eisten dat Nico met microfoon mocht spreken!
'U heeft onze informatieavond verpest', beet de slaafse Nep Dandy van Stadgenoot mij op het laatst van de vroegtijdig beëindigde informatieavond nog toe. 'Wat draagt u nou werkelijk bij aan de maatschappij', vroeg Dandy mij op sarcastische wijze.
Niets meer antwoorde ik, geen tijd voor want ik ben altijd met de criminele organisatie Stadgenoot en haar kliek, >>> politie, justitie, >>> GGD Amsterdam enz. bezig.


Alleen maar zéér zware overlast voor bewoners tijdens ingrijpende renovatie, geen cent compensatie!


Aanvang renovatie zéér binnenkort! Bewoners krijgen geen tijd om na te denken, of om voorbereidingen te treffen!

Bewoners hebben geen enkele inspraak, alles is al beslist.


Stadgenoot gaat, na mislukte avond, bewoners in kleine groepjes, of individueel, middels huisbezoek bewoners benaderen om hen alsnog over te halen middels misdadige, misleidende verkooppraatjes te tekenen.

De valse oude leugen-informanten-handlangers van Stadgenoot hebben weer ruzie met elkaar en zaten, vuil van zich af kijkend, zo ver mogelijk van elkaar af!

Bewonerscommissie bestaat uit slechts één persoon, (duidelijk, zo is reeds gebleken, een liegende handlanger van Stadgenoot) en dat mag helemaal niet. 

Wordt Nico van den Ham nu opnieuw op in elkaar geslagen

En wordt hij opnieuw op valse gronden gearresteerd?

Integrale geluidsopnamen gemaakt van bijeenkomst


Komende dagen gaan wij er op uit op zoek naar mogelijkheden om deze ongelooflijke levens ontwrichtende smeerlapperij tegen te houden

Allemaal onder voorbehoud, want ik weet nooit wat er met mij gaat gebeuren

Nico van den Ham heeft veel meegemaakt, maar kan nog steeds niet begrijpen, dat er 'mensen' zijn, die tot alles, maar dan ook tot alles in staat zijn, om anderen volledig kapot te maken voor slechts een veer in de reet, van hun criminele baas.


_________________________________________________________________


Stadgenoot >>> liet haar huurders letterlijk uit hun woning roken
Nu dat voor ong. de helft is gelukt tracht Stadgenoot de rest van de huurders d.m.v. een onmenselijke renovatie nu het leven zo te ontwrichten, dat er ongetwijfeld weer een groot aantal (op eigen kosten!) zullen vertrekken.


 Dat gaat mooi worden!   <<<< misleidende folder Stadgenoot
 Dat gaat duur worden!       <<<<<<<<<<< Realiteit
 Dat gaat huurverhoging worden!   <<< Realiteit
 Dat gaat een troep  veroorzaken!  <<< Realiteit
 Dat gaat uw  leven   ontwrichten! 
 <<< Realiteit

Jaren, maar in elk geval 10 lange maanden heeft woningcorporatie en haar kliek een pyromaan welbewust ongehinderd >>> branden in en om het wooncomplex 'Louise Wenthuis' laten stichten!

Dit terwijl zij van mij wisten, wie het was, waar hij verbleef en wanneer hij weer brand ging stichten. Was dit om de bewoners er uit te jagen? Had stadgenoot een >>> reden om de pyromaan ongehinderd zijn gang te laten gaan? Ik denk het wel, want waarom moest ik van de juridische afdeling van de woningcorporatie Stadgenoot op >>> kantoor komen nadat ik de pyromaan had uitgeschakeld om mij te verantwoorden omdat ik de pyromaan zéér had gekwetst?

Stadgenoot liet crimineel mijn brieven lezen
Mijn brieven, waar in ik klaagde over de vele brandstichtingen, brieven geadresseerd aan Stadgenoot, die brieven mocht de >>> pyromaan  op kantoor van woningcorporatie Stadgenoot komen lezen!
Veel bewoners zijn in die tijd van pure ellende en angst verhuist en zo konden, zoals de bedoeling was van Stadgenoot, studenten hun plaats innemen. Ongeveer de helft van de bewoners is letterlijk door Stadgenoot er uit gerookt, maar ook nog op een andere manier er uit >>> getreiterd!


Tijdelijke woonruimte €5.658,-
Stadgenoot probeert u er nu uit te renoveren en boort u tevens €5.658,-door de neus. Vijfduizendzeshonderdachtenvijftig euro! en recht op tijdelijke woonruimte. hoeft mag van Stadgenoot niet verhuizen, nee u mag moet er van Stadgenoot tijdens de ingrijpende renovatie gewoon inblijven, want dan kost het Stadgenoot niets! U loopt daarmee €5.658,- mis! Ha ha ha ha, wat maakt het uit, hier tekenen graag! Let op! Dit is het nieuwe bedrag!
De vergoeding is per 
>>> 1 maart 2013 verhoogd!

Dit is een overval! Hier tekenen, en een beetje snel!
Snel tekenen! 'Trek de jas maar vast aan, dan halen wij het kozijn er in de wintermaanden uit en vervangen uw verwarming.'
Wel snel tekenen graag, dan kan Stadgenoot snel beginnen, want in de winter werken aannemers goedkoper! Dus ook dat scheelt weer veel geld voor de
-wij hebben lak aan onze huurders- woningcorporatie Stadgenoot weer een boel geld! De kozijnen gaan er uit, het verwarmingssysteem wordt vervangen!
Koud? U heeft toch wel een trui en een jas?


Zeventig procent van de bewoners moet tekenen anders gaat de renovatie niet door! Teken niets! Laat u niet oplichten!
Als Stadgenoot de 70 procent wel haalt, dan kunt u naar de rechter.
Dat kan alleen, maar ook gezamenlijk. Ik ga in elk geval, maar ik ga natuurlijk veel liever met meerderen!


Woningcorporatie Stadgenoot wist al heel lang dat zij zou gaan renoveren
Al op 19 februari 2013 publiceerden wij het >>> 
bericht dat Stadgenoot van plan was te gaan renoveren. Die plannen stonden, wie weet al hoe lang op een website van ontwerp en tekenbureau >>> VIBES uit Deventer. Stadgenoot liet echter de huurders waar zij zo lak aan heeft, tot op het laatst, nu dus, in onwetendheid. Heeft Stadgenoot daar een reden voor? Ik denk van wel, want Stadgenoot heeft altijd ergens een reden voor en die reden is, hoe kunnen wij onze huurders zo veel mogelijk kaalplukken.

Voorlichtingsavond met zoveel koffie, thee, chocola als u wilt! Duidelijk ingestudeerde en goed doordachte verkooppraatjes! Geen bedenktijd!
Volstrekt geen inspraak! Mond dicht en snel tekenen!

Valse vriendelijkheid alom, van het voor baas Stadgenoot -tot alles toe in staat zijnde personeel van de asociale woningcorporatie. De zeer misdadige -verkoop-aansmeer-oplichting-avond- van de misdadige -hoe naaien wij onze huurders- woningcorporatie Stadgenoot, leek het wel zo'n avond waar je met een bus gratis heen kunt en allerlei shit-artikelen, waar je niets aan hebt gratis krijgt, om vervolgens met voor zo'n
€ 2.000,- aan zogenaamde gezondheid producten de verkoop avond te verlaten.


Gewetenloos, meedogenloos personeel Stadgenoot 
Volstrekt gewetenloze, meedogenloze, 
 harteloze, medewerkers van Stadgenoot die ons middels hun  -schijt aan alles, behalve aan mijn fijne grootgraaiers baas-   ingestudeerde verkooppraatjes trachten op te lichten. 

Bewoners voor blok gezet, renovatie begint binnen enkele weken
De bewoners zijn voor het blok gezet, hebben geen tijd om na te denken.
Bewoners hebben geen tijd om voorbereidingen te treffen. Bewoners krijgen niets, behalve langdurige zeer leven ontwrichtende ellende, huurverhoging en andere hoge kosten.


Niet tekenen, niemand binnenlaten! U bent niet verplicht te tekenen!
Ni
co van den Ham zal zich ondanks tijdgebrek intensief gaan bezighouden en er op uit gaan om Stadgenoot te stoppen! We gaan naar de rechter!
We gaan naar de media enz. Laat ondertussen niemand binnen van Stadgenoot en teken vooral niets!
Vertrouw niemand van het criminele Stadgenoot en lees de berichten over de misdadige werkwijzen van Stadgenoot op deze site. Boven in de navigatiebalk kunt u wooncorporatie Stadgenoot aanklikken, dan komt u op een pagina waar u opnieuw berichten kunt aanklikken, die uitsluitend betrekking hebben op Stadgenoot.
Lees, huiver en ontdek waar ze toe in staat zijn!!!


Via deze site houd ik u op de hoogte!

 JURIDISCHE HULP GEVRAAGD! 
 JOURNALISTEN WELKOM! 

Alles wat ik in dit bericht en in andere berichten over Stadgenoot en haar kliek beweer, is de absolute waarheid en niets is overdreven. Ook niet inzake de grote aantallen brandstichtingen.

Alles wat ik beweer, kan ik ondersteunen met degelijke steekhoudende bewijsstukken!

Nico van den Ham, melder van misstanden, melder van slechts datgene wat hem is overkomen en die voor dat melden daarvan zo zwaar wordt gestraft. Daar weer over klagen, nog meer straf!

I.s.m. onze corrupte woningcorporatieredacteur, oud werknemer van Stadgenoot, kroegloper, snuiver Dhr. Vroeghindewey en onze corrupte -wie naait wie- waarheidscommissie