maandag 9 juni 2014

HUURDERS WONINGCORPORATIE STADGENOOT ADEMDEN DODELIJKE ASBEST VEZELS IN

RECENTELIJK ADEMDEN HUURDERS VAN WONINGCORPORATIE STADGENOOT DODELIJKE ASBESTVEZELS IN! STADGENOOT HEEFT DAAR LAK AAN!

Dit wilt u niet! Longkanker, Buikvlieskanker, Mesothelioom, Pleura verdikking

Laat niet in uw huis breken en boren alvorens u zekerheid heeft over de aanwezigheid van het dodelijke asbest. U heeft daar recht op!
Er wordt gehakt en geboord juist op die plekken waar asbest vaak voorkomt!

STADGENOOT IS BIJ RENOVATIE VERPLICHT (dat is op internet overal na te lezen) U TE INFORMEREN OVER ASBEST EN DOET DAT NIET. STADGENOOT HEEFT LAK AAN UW LEVEN! STADGENOOT HEEFT REEDS MEERDERE BEWONERS OVER ASBEST IN HET LOUISE WENTHUIS VOORGELOGEN! 

Nico van den Ham in bezit van een zéér misleidend asbest rapport Louise Wenthuis. Ook beschikbaar voor u!

Luister niet naar asbest-leugenaars R.Boomgaart, Mike Verduin of wie dan ook van stadgenoot! Asbestleugenaars die u voorliegen ten behoeve van de vuile belangen GELD, GELD, GELD, voor hun baas. Uw gezondheid en uw recht op rustig woongenot speelt voor Stadgenoot geen enkele rol!

Misdadig asbestschandaal Stadgenoot A'dam west
Na het misdadige asbestschandaal in woningen van woningcorporatie Stadgenoot in Amsterdam Nieuw west krijgen de bewoners aan het Prins Bernhardplein nog geen eerlijke voorlichting inzake asbest in hun woning. In een reportage kunt u zien hoe het er aan toe is gegaan in de Paulus van Hemertstraat >>> Asbest reportage AT5

Bewoners bang voor terreur Stadgenoot
Nico is meerdere malen in de Paulus van Hemertstraat geweest en heeft met diverse bewoners gesproken. Ook met de vrouw uit de reportage, Yamina. Het blijkt allemaal nog veel erger zijn dan in de reportage te zien is zo blijkt later, maar Yamina durft niet meer voor de camera te verschijnen omdat Stadgenoot nu een andere woning voor haar zoekt. Yamina is bang voor de terreur van Stadgenoot en wil hen niet nog meer boos maken. De vrouw kan, maar durft ook haar woning niet meer in want die blijkt vol asbestvezels te zitten. Zij zit dagelijks te piekeren over het feit dat zij en haar kinderen asbest hebben ingeademd.

Woordvoerder Stadgenoot liegen en bedriegen
Hoofd Communicatie leugenaar van Stadgenoot Pim de Ruiter die vanaf 0.35 weer ergens anders over staat te liegen in deze >>> Reportage vind het allemaal wel best en liegt dat de bewoners zich geen zorgen hoeven te maken. En dat terwijl er 6 woningen ontruimt zijn en de huurders voorlopig in een hotel moeten verblijven! In die zelfde reportage is vanaf wat te horen dat er corrupte bewonerscommissies zijn.
Waar blijven de bewonerscommissies van het louise Wenthuis nu? 


Misleidend Asbestrapport van Louise Wenthuis in bezit van Nico
Nico van den Ham is in het bezit van misleidend asbestrapport van het Louise Wenthuis. Iedereen kan dat opvragen via mijn mailadres, zodat u zelf kunt zien hoe Stadgenoot haar huurders oplicht. Stuur een mail en u krijgt per omgaande het rapport toegezonden. Mijn email adres is >>> nico vandenham@gmail.com

Een ander slachtoffer toont zijn verminkingen
Mocht u denken dat het allemaal nog wel mee valt en Stadgenoot wel aan uw gezondheid of uw belangen denkt, kijk dan eens naar het slachtoffer van de vele, vele, jarenlange brandstichtingen die Stadgenoot opzettelijk en welbewust liet doorgaan omdat dat haar wellicht zo goed uitkwam. De man heeft nooit ook maar enige aandacht van het misdadige Stadgenoot gehad! Stadgenoot heeft lak aan uw belangen en uw gezondheid! Het slachtoffer toont zijn afschuwelijke verminkingen ten gevolge van een van die branden in de onderstaande reportage.Renovatie start dinsdag aan de achterkant
Woningcorporatie Stadgenoot is, terwijl u gewoon in uw woning zit en geen cent compensatie krijgt, weer van start gegaan met de meer dan schandalige ingrijpende levens ontwrichtende verbouwing van uw woning. Het is meer dan schandalig dat het een en ander in het zogenaamde keurige Nederland op zo een schandalige wijze mag plaatsvinden.
De woningen aan de achterkant van het gebouw bij het tunneltje onder de Gooiseweg zijn het eerst aan de beurt. Nico, die daar ook woont, heeft aannemer Hemubo vrijdag 06-06- medegedeeld niet mee te werken en adviseert dat ook aan zijn medebewoners.

Hakken en boren
Laat Stadgenoot niet hakken en breken in uw woning alvorens u degelijk en goed bent ingelicht inzake de eventuele aanwezigheid van asbest in uw woning. Aanstaande maandag begint Stadgenoot met het vervangen van kozijnen, standleidingen en radiatoren in de woningen. Ook in uw badkamer gaat veel hak, breek en boor werk plaatsvinden. Juist op die plaatsten waar vaak asbest zit!

Verbod om voor asbest te waarschuwen
Het is mij verboden om andere bewoners te waarschuwen voor asbest. Ik doe dat toch. Ik ga niet voor de vuile belangen van Stadgenoot, maar voor de gezondheid van mijn medebewoners en mijzelf. Gezondheid is uw grootste goed! In het gebouw wonen veel jonge mensen met een toekomst. Doe niet dom en eis alvorens Stadgenoot met de toch al zo onmenselijke renovatie doorgaat een asbestrapport inzake uw woning! Luister niet naar de leugens van Stadgenoot, maar ga uit van een rapport opgemaakt door een onafhankelijk bedrijf. 

Stadgenoot liegt en bedriegt over de aanwezigheid van asbest in de woningen. Dat dat zo is kunt in het onderstaande filmpje zien dat ik op 6 januari  2014 maakte.Zie ook de andere artikelen over asbest op deze site.

Onder andere >>> Stadgenoot liegt en bedriegt over asbest

Misleidend asbestrapport te bestellen >>> nico vandenham@gmail.com